Lidmaatschap

 

Wat voor soorten lidmaatschap kent Intra Mintra?
Je wordt lid van een theatervereniging om toneel te spelen. Dat is logisch. Je bent dan 'spelend lid' en betaalt € 200,- per jaar. Toch kan het zijn dat je door werk, reizen of andere bezigheden even geen tijd hebt voor wekelijkse repetities en 1 of meerdere voorstellingen. Dan kun je er voor kiezen een jaartje niet te spelen. Dan word je automatisch 'slapend lid'. Dit kost € 50,- per jaar. Wel wordt er dan van je verwacht dat je af en toe beschikbaar bent voor kassadienst, decor bouwen, flyers ontwerpen etc.

Wie is er lid van Intra Mintra?
Intra Mintra heeft ongeveer 20 leden, in leeftijd variërend van 25 tot 88 jaar. We vinden het leuk om Intra Mintra een breed gezelschap te laten zijn. Dit biedt veel mogelijkheden voor stukken en is bovendien heel erg leuk. De verhouding man-vrouw is ongeveer 50%-50%.

Lid worden, hoe doe ik dat?
Intra Mintra vult - wanneer er weer plekken vrijkomen - graag haar ledenlijst met nieuwe mensen aan. Dit brengt vernieuwing in de vereniging en biedt meer mogelijkheden voor grotere producties.
Op dit moment hebben wij helaas <strong>geen</strong> plekken vrij voor nieuwe spelers. We hebben inmiddels een aardig lange wachtlijst met allemaal enthousiaste mensen die graag lid willen worden van Intra Mintra en deze zullen we zeker uitnodigen voor een eventuele auditie in de toekomst.
Het is dan ook op dit moment niet mogelijk om op de wachtlijst te komen doordat we eerst de wachtlijst wat willen verkorten.