Lidmaatschap

 

Wat voor soorten lidmaatschap kent Intra Mintra?
Je wordt lid van een theatervereniging om toneel te spelen. Dat is logisch. Je bent dan 'spelend lid' en betaalt € 200,- per jaar. Toch kan het zijn dat je door werk, reizen of andere bezigheden even geen tijd hebt voor wekelijkse repetities en 1 of meerdere voorstellingen. Dan kun je er voor kiezen een jaartje niet te spelen. Dan word je automatisch 'slapend lid'. Dit kost € 50,- per jaar. Wel wordt er dan van je verwacht dat je af en toe beschikbaar bent voor kassadienst, decor bouwen, flyers ontwerpen etc.

Wie is er lid van Intra Mintra?
Intra Mintra heeft ongeveer 20 leden, in leeftijd variërend van 30 tot 60 jaar. We vinden het leuk om Intra Mintra een breed gezelschap te laten zijn. Dit biedt veel mogelijkheden voor stukken en is bovendien heel erg leuk. De verhouding man-vrouw is ongeveer 50%-50%.

Lid worden, hoe doe ik dat?
Intra Mintra vult - wanneer er weer plekken vrijkomen - graag haar ledenlijst met nieuwe mensen aan. Dit brengt vernieuwing in de vereniging en biedt meer mogelijkheden voor grotere producties. Ben je geïnteresseerd? Stuur ons dan een berichtje en we voegen je toe aan de wachtlijst. Je ontvangt dan van ons een uitnodiging voor de eerstvolgende auditie. Stuur een mailtje naar info@intramintra.nl of bezoek onze Facebookpagina.