top of page

Create Your First Project

Start adding your projects to your portfolio. Click on "Manage Projects" to get started

Theaterfestival HET IS TIJD (2024)

Regie

Erik J. Dekker, Imre van den Bosch, Berry van den Hurk

Spel

Anne Wensveen, Arjan Spoormans, Bonne Frans, Hans van Dijk, Krista te Mebel, Marieke de Jonge, Marilou Maes, Martin Groenhuis, Mathilde de Bruijn, Miranda van Gelder, Nelleke Poorthuis, Nienke Boneschansker, Timur Perlin, Pien Wesselink, Willem Messer

Datum

22, 23 en 24 maart 2024

Locatie

Theaterhuis de Berenkuil, Biltstraat 166 te Utrecht​

Techniek

Sander van Zijl

Intra Mintra bestaat 40 jaar in 2024! Dit speciale lustrumjaar vieren we met ons eigen theaterfestival. Een bijzondere avondvullende ervaring, waarin je kunt genieten van de drie onderstaande voorstellingen. ​

BLESSURETIJD
Vier bejaarden in een verzorgingshuis waar de vergeetachtigheid van de bewoners plaatsmaakt voor de herinneringen aan weleer. Hoe proberen wij controle te houden over ons leven, terwijl de vraag om zorg onze bewegingsvrijheid steeds verder beperkt?

IN DE GATEN
Gaten zijn overal, van minuscule gaatjes in je kleren tot immense zwarte gaten in het heelal. Ook mensen bezitten gaten, fysiek en mentaal. Wij gaan op zoek naar al deze gaten en onderzoeken wat ze met ons doen, persoonlijk en als samenleving.

VIER VROUWEN
Wat betekent het om vrouw te zijn in deze tijd. Hebben we het nou juist beter of slechter dan vroeger? We bekijken de tijdlijn, bespreken de irritatie over een genderreveal, het uitlokken met een kort rokje en op hoge hakken de aantrekkelijk echtgenote, lieve moeder én goede dochter te zijn.

bottom of page