top of page

In de gaten & Ai, ai, ai...Tickets!

Twee voorstellingen van Utrechtse theatergezelschappen op één avond!


Op donderdag 28 maart 2024 spelen we onze voorstelling 'In de gaten' nog een keer! We spelen deze naast de voorstelling 'Ai, ai, ai' van Toneelgroep Lef. Tickets om beide voorstellingen te zien zijn hier te koop à €15 per stuk.


28 maart, ZIMIHC theater Wittevrouwen te Utrecht.

Inloop 19.30 uur. Aanvang: 20.00 uur.


In de gaten - Intra Mintra

Gaten zijn overal, van minuscule gaatjes in je kleren tot immense zwarte gaten in het heelal. Ook mensen bezitten gaten, fysiek en mentaal. In deze voorstelling gaan we naar al deze gaten op zoek en onderzoeken wat ze met ons doen, persoonlijk en als samenleving.


Ai ai ai... - LEF

Een mimevoorstelling over zwelgen in zelfmedelijden. Want hebben we niet allemaal eigenlijk best wel een heel erg zwaar leven? Geïnspireerd door de existentialistische en absurdistische teksten van Toon Tellegen filosoferen de zeven spelers erop los, terwijl ze eeuwig onderweg zijn naar een iemand bij wie het niet altijd lijkt te regenen. Het lijkt zo simpel, gewoon het leven lijden. Maar het blijkt zo nodeloos ingewikkeld. Aan wie ligt dat nou eigenlijk want je doet wel echt je best. Ai ai ai, een doodgewone, doordeweekse, regenachtige, pechdag.
30 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page