top of page

Reserveer nu je kaartjes voor het Intra Mintra Theaterfestival!

Bijgewerkt op: 18 feb.

Intra Mintra bestaat 40 jaar in 2024! Dit speciale lustrumjaar vieren we met ons eigen theaterfestival. Een bijzondere avondvullende ervaring, waarin je kunt genieten van de drie onderstaande voorstellingen. ​

 

Wanneer? 

Vrijdag 22 maart 2024: 19.00 uur

Zaterdag 23 maart 2024: 19.00 uur

Zondag 24 maart 2024: 14.30 uur​

Waar?

Theaterhuis de Berenkuil, Biltstraat 166 te Utrecht​BLESSURETIJD

Deze voorstelling gaat over vier bejaarden in een verzorgingshuis waar de vergeetachtigheid van de bewoners plaatsmaakt voor de herinneringen aan weleer. Het stuk laat op komische wijze zien hoe wij controle proberen te houden over ons leven, terwijl de vraag om zorg onze bewegingsvrijheid steeds verder beperkt.

IN DE GATEN

Gaten zijn overal, van minuscule gaatjes in je kleren tot immense zwarte gaten in het heelal. Ook mensen bezitten gaten, fysiek en mentaal. In deze voorstelling gaan we naar al deze gaten op zoek en onderzoeken wat ze met ons doen, persoonlijk en als samenleving.

VIER VROUWEN

We maken de voorstelling 'Vier vrouwen' waarin 4 vrouwen onderzoeken wat het betekent om vrouw te zijn in deze tijd. Tegen de achtergrond van onze grootmoeders en moeders en met zicht op onze dochters en zonen. De irritatie over gender reveal, het uitlokken met een kort rokje, het bestaan van een papadag en het ontbreken van een mamadag,en op hoge hakken de aantrekkelijk echtgenote, lieve moeder én goede dochter te zijn.
82 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page